Coaching in de nieuwe economie

Business coach

 

 

 

 

Coaching is het proces waarbij effectieve prestaties worden ondersteund door dialoog en verantwoording. Coaching gaat ervan uit dat mensen het potentieel hebben om hun natuurlijke capaciteiten te ontwikkelen wanneer ze worden ondersteund met wat nodig is voor de Zij zullen precies leren wat ze moeten leren. Bij coaching train je met een gecertificeerde coach die je helpt beter te worden, om de resultaten te krijgen die je wenst. Maar je zult nog steeds eigenaar zijn van het proces en uiteindelijk je eigen coach kiezen want het is jouw leven.

De meeste definitie van coachingDenkt u na over wat coaching is? Alles om ons heen heeft te maken met coaching: de manier waarop we werken, de manier waarop we relaties onderhouden, de manier waarop we communiceren, ons zelfrespect, onze houding, onze manier van opereren. Voor koninkrijken over de hele wereld is diezelfde Latijnse term coaching een modewoord dat sinds de jaren tachtig snel aan populariteit heeft gewonnen. Coaching is over het algemeen Joshua lifestyles: anderen helpen om de instrumenten van persoonlijke oerontwikkeling te begrijpen.

Coachingsvraag dan: waarom vermijden coaches geëngageerde, gerichte coaching en geven ze die alleen in de laatste gevallen, wanneer het streven naar de overwinning geboden is? Belangrijker nog, wat dragen coaches bij in de grote verscheidenheid van culturen, tradities en culturen in de wereld?

Evalueert enkele positieve voorbeelden van bekende coaches, waaronder: Michael Jordan, Tony Dungy, Tony Laesters, Greg Popovich, Pete Rose, Retirement Coach Jay ropes en vele anderen.

Opmerking: als ik zeg “Bekende coaches”, bedoel ik niet degenen die hierboven zijn genoemd, maar degenen die dat zijn:

Dan vraag ik u na te denken over wat het verschil is tussen coaching en lesgeven – hoe kunt u coaching het beste toepassen in vergelijking met lesgeven. De volgende stappen zijn bedoeld om uw denken over coaching te verduidelijken.

Door deze stappen te doorlopen, zult u in staat zijn om een eerlijke blik te werpen op wat volgens u veel voorkomende misvattingen en zorgen over coaching zijn.

Om u verder te helpen met uw proces van actieve coaching, wil ik u graag iets meer vertellen over het coachingproces.

veertien stappen van coaching:

ongecategoriseerd

in coaching,

in communicatie en

in relatie

Als coaches,

Laten we eens diep ingaan op de dynamiek en de uitdagingen van het coachen in de wereld.

Denk dan eens na over de volgende vragen:

Dit is uw kans om een geïnformeerde kijk op coaching te krijgen.

Laten we ons eens voorstellen dat de toekomst van coaching erin bestaat u in staat te stellen u los te maken van voorstellingen van coaching die u beperken tot een eng begrip van coaching,

om je een wereld voor te stellen waar deze coaching overal om je heen kan zijn.

We kunnen de verschuiving maken naar een coachende wereld!

Op onze website, hebben we een sectie genaamd “graven in de waarheid achter coaching”.

Hebben wij dan al de basis gelegd die werknemers met vertrouwen kunnen grijpen wanneer zij solliciteren of wanneer zij tot de beroepsbevolking willen toetreden?

Geeft dit deel weer wat volgens ons de meest impactvolle benadering is van coaching binnen de nieuwe economie?

Hoe bereiken we dit?

Om met de concepten van coaching bezig te zijn, zou ik u dus een benadering willen voorstellen die grenzeloos zou kunnen zijn.

Als u wilt werken met een uitvoerend directeur of een senior executive in hun rol van leiderschapsontwikkeling;

Als u met succes coaching op uw werkplek wilt integreren; of

Als u alle dimensies van uw coaching wilt onderzoeken kan zwanger van coaching om geïnformeerd en trots te zijn in uw toepassing van coaching technieken en vaardigheden om een unieke leerervaring voor u te creëren.

Wie heeft het Training element van uw Coaching Business nodig?

Wie heeft theoping (toelatingen, etc) nodig?

Hoe kunt u de rol van de coach in evenwicht brengen met uw eigen persoonlijke behoeften en ontwikkeling?

Voor wie lijkt uw werk winstgevend of waardevol?

Hoe vermindert het de bezorgdheid of stress over uw carrière of bedrijf?

Hebt u ooit behoefte gehad aan een opleiding in zelfbeheer en strategisch denken?

Gelooft u dat coaching kan worden gebruikt om u te ondersteunen bij het vinden van een evenwicht tussen uw behoefte aan zowel sociale als ondernemende activiteiten in uw leven?

Voel je je gevangen, en vraag je om coaching over hoe je een manier kunt vinden om los te breken en je volledige potentieel te bereiken?

Breng het alsjeblieft naar boven:

kan je

Kun je op dit moment

Kun je op dit moment hopen om…

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.