Hoe een burn-out te voorkomen

Burn out Venlo

 

 

 

 

Bedankt dat je bent langsgekomen voor een kort artikel over burn-out en de problemen die burn-out kan veroorzaken. Je bent je nu beter bewust van de gevaren van stress, en ik hoop dat je klaar bent om de volgende stappen te zetten om burn-out te voorkomen, en beter met stress om te gaan.

Laten we eens kijken naar de algemeen aanvaarde definitie van burn-out.

“Burnout is opgeven door stress en uitputting.”

1. Gratis dagelijkse widget en beloning

Het is niet nodig om een beloning (of vrije dag) op de kalender te zetten om jezelf te belonen na het succesvol onder de knie krijgen van een stress management techniek. Gewoon iets doen waar je plezier in hebt zonder de zelfopgelegde spanning van een beloningsperiode kan ervoor zorgen dat je je beter en rustiger voelt.

Probeer deze DRIE strategieën om je te helpen je stress te beheersen en een burn-out te voorkomen.

Ik heb het eerder gedaan en heb nu een hulpmiddel dat voor mij werkt. Toen ik deze winter ziek werd, heb ik wat aanwijzingen uit de Feng Shui gebruikt om mijn lichaam te herstellen en mijn vitaliteit te herstellen. Het was een tactiek die ik al eerder had gebruikt, en in het begin voelde ik zo’n laag gevoel van vernieuwing en innerlijke vrede, dat mijn stress alleen maar toenam. Ik realiseerde me dat dit een onderwerp zou zijn voor een ander artikel en een heel boek. Ik stel voor dat je wat onderzoek doet naar plezier en ontspanning en een natuurlijk stressmanagement plan of op zijn minst een van de eenvoudige dingen leert die je kunt doen om elke vorm van genezing te verbeteren. Je hoeft niet te wachten tot er een lawaaierig Kindle boek in jeLEGO box komt voor deze dramatische vervanging!

2. Richt je bed

Meer op je bord hebben door meer stress te creëren is nogal chaotisch. Overweeg een ritueel op te zetten dat enige toegeeflijkheid creëert voor nieuwe ideeën en manieren om dingen te doen. Gebruik je bed of een andere rustige plek waar je minstens 20-30 minuten kunt uittrekken voor vijf goed geplaatste richtingspunten. (Een succesvolle & gemakkelijke spreuk in deze richtpunten is 5-7 minuten waard)

Denk er zelfs niet aan dat je precies moet overeenkomen op het moment dat je je energie terugkrijgt. Misschien bereik je nooit meer je bedoeling, maar je weet dat dat niet zo is. Hmm, goed om te weten dat je de foto’s van je moeder of grootmoeder van je nieuwe kleine baby hebt herzien. Geweldig! Nu kun je daar iets leuks mee doen!

Een manier om je te helpen bij het vormen van patronen van waar je nu in geïnteresseerd bent, is door te lezen over andere mensen die soortgelijke activiteiten doen. Leer cursussen en materialen die je thuis of in de bibliotheek kunt krijgen. Sommige daarvan kunnen zo eenvoudig zijn als het maken van een collage of het schrijven van een kort verhaal of gedicht van de dingen die je interessant vindt.

Je kunt je fantasieën zo extreem of zo simpel maken als je zelf wilt, maar vergeet niet om je fantasieën weer op te laden als je aan het afbouwen bent. Je fantasieën nieuwe energie geven – gewoon als metafoor – is iets kiezen uit de tijd dat je op een conferentie, een les of een groep was en een uitgelekt logboek therapeutisch deken over je geheugen leggen. Zodat je het je later makkelijker kunt herinneren. Het mooie is dat het een Traditiek ding is, slechts een korte tijd.

Creëer gemakkelijk rustgevende ontmoetingen voor een betekenisvolle verbinding met anderen.

Helen, ben je klaar om te betalen in een aantal consultants en personal trainers? Heb je voor jezelf een kaart of aandenken gemaakt om in contact te blijven met je intenties? Als je ervoor gekozen hebt om kaarten te maken, overweeg dan om één van elke kaart in een envelop van 3×5 indexkaarten te doen en deze in je medicijnkastje te leggen. Het zou geweldig zijn om iets versterkends en kalmerends en tastbaars te krijgen om te pakken en te gebruiken gedurende de dag. Alles wat je nodig hebt zijn indexkaarten, je vrienden en een goede plek om spontaan te schrijven. Je hebt kant-en-klare, gemakkelijke fysieke hulpmiddelen!

3. Druk jezelf uit

Sommige mensen hebben graag wat pluisjes en vulwoorden in hun leven, om een levensechte voorstelling van zichzelf te maken. Dit vult het gat op voor te veel informatie. Heb je een systeem ontwikkeld waardoor je dingen makkelijker onthoudt? Zoek een creatieve manier om dit te zeggen zonder te diep op de woorden in te gaan.

Neem wat blanco kaartjes en schuif er een paar ideeën op die je altijd kunt gebruiken. Schrijf dit in één woord. Hoe zit dit? Watx diewordt mooier, beter, meer roem prostpport, wat?

Ik heb vorig jaar mijn nieuwe adversiteitskaart gebruikt op mijn dochters prijsuitreikingsshow voor het bekronen van Openingsredders in productie-awards. Mijn dochters zien de verzekeringsdirecteuren niet als afstandelijke11de joodse design experts. Ik geniet echter van elk moment dat ik met hun vader doorbreng. Tegenwoordig stuur ik ze een kaart naar aanleiding van hun tijd op de middelbare school of minder dan middelbare school valedictives op lerarenconferenties.

lees meer:

Coach Roermond
Hypnotherapie Venlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.