Hoe kan ik voorkomen dat mijn dementie de ziekte van Alzheimer krijgt?

Ouderenzorg Den Haag

 

 

 

 

 

Veel mensen zijn verrast wanneer zij hun huisarts bezoeken. Wij hebben verhalen gehoord van velen die op bezoek komen en niet herkennen wie de dokter is totdat zij hem/haar voor de eerste keer zien. Deze artsen stellen het op prijs dat zij worden erkend en dat dit een positieve invloed en effect heeft op het leven van de patiënten. Het is een kans om hen te informeren over hun probleem, vragen te stellen naar wat zijn/haar gezondheidsproblemen zijn en hen te tonen hoe ze beter voor zichzelf kunnen zorgen. Als huisarts bent u in staat om hand in hand met uw huisarts te zoeken naar de onmiddellijke oplossingen voor een patiënt of om ervoor te zorgen dat een patiënt ver van onnodige medische zorg blijft.

Enkele vragen die vaak gesteld worden zijn: “Hoe kan ik voorkomen dat mijn moeder/zuster de ziekte van Alzheimer krijgt?” “Wat kan ik doen om het huwelijk van deze vrouw te laten werken of haar huwelijk te verbeteren?” “Wat moet ik doen om mijn huwelijk in stand te houden of te verbeteren?” “Is er een manier waarop ik mijn kind kan helpen?” Zoals u ziet, zijn een paar vragen essentieel vanwege de plotselinge verschuivingen die de mensen die aan dementie kunnen lijden, doormaken. Elk antwoord is anders en in sommige gevallen kan het de familie een beetje meer helpen. Een klein voorproefje zal helpen uw vragen te beantwoorden.

Wie zijn de doelwitten van de ouderenzorg?

We zijn op dit moment een beetje overdonderd, maar van binnen weten we allemaal dat het belangrijk is dat onze gezinsleden normaal kunnen functioneren. Voor mij persoonlijk gaat het in de eerste plaats om mijn moeder, mijn jongste zoon en mijn twee dochters. Ik hou van mijn moeder en zij adoreert mij. Ik hou zoveel van mijn moeder dat ik haar met een vliegtuig voor twee dagen zou willen ophalen. Ik wil ervoor zorgen dat ze haar hele leven positief en actief blijft en dat ze nog steeds kan beslissen wat voor leven ze wil hebben. Dit vergt veel mentale kracht en vastberadenheid.

Ik heb een beetje moeite gedaan om mijn oudste dochter te bezoeken, het meisje dat tweeëntwintig is. In het begin was ik echt heel beperkt in wat ik voor haar kon doen. In zeer korte tijd heb ik haar, met de hulp van familie en enkele goede vrienden, kunnen motiveren om erop uit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Het doel is natuurlijk om ervoor te zorgen dat zij op een professionele manier omgaat met situaties in haar zorgcentrum wanneer zij de oudste is. Velen helpen haar met nu om te gaan omdat het goed voor haar is om deze uitdagingen in haar leven aan te gaan voordat ze er een krijgt en dat hebben er al zoveel gedaan.

Wat mijn jongste kleinzoon betreft, ben ik erg trots op zijn sportprestaties en zijn positieve instelling. Het is geweldig om hem te zien strijden voor erkenning en hem een schouderklopje te zien geven in het bijzijn van zijn vrienden. Ik ben niet langer zijn moeder en in zekere zin maak ik hem dat ook heel duidelijk. Ik wil ervoor zorgen dat zijn zorg vergelijkbaar is met de mijne, want voor mij is het heel veel werk om voor iemand anders te zorgen op dezelfde manier als de medische staf die voor mijn moeder, haar zieke en mij zorgt.

Hoe leef ik?

Ik ga elke dag naar mijn werk en mijn herinneringen aan mijn werk komen via het medium van woorden en uitdrukkingen. Mijn liefde voor taal heeft me in staat gesteld om echt te leven. De mogelijkheid om de natuur en woorden te schilderen met mijn penseel opent een wereld van mogelijkheden en intriges. Het is vaak verbazingwekkend voor mij om uit het raam te kijken en de mijlen te voelen zweven onder die boom vlak voor de deur. Om in de verte de hond Beagle te zien achtervolgen terwijl een paar huizen verderop de kalkoengieren voorbij vliegen. Het is heel gemakkelijk om me tijdens deze momenten voor te stellen dat Bega voor mij leeft en dat ik van hem gescheiden zou moeten worden om het groot genoeg te maken voor al onze herinneringen om deel uit te maken van ons nieuwe leven.

Soms moet ik mijn spullen afstaan en dingen doen waarvan ik liever in bed zou blijven en een boek lezen. Het verlaten gescharrel en de kalkoen doen me altijd glimlachen en kijken naar de schoonheid van de boom door de dikke bladeren. Het herinnert me er altijd aan dat ik omringd ben door liefde; ik kan het in mijn borst ruiken.

Ik heb het verlangen om in de komende jaren een nieuw leven te vinden. Mijn leven bestaat heel erg bij toeval en dat kan voor mij onaanvaardbaar zijn. Ik ontregel uw leven zodat de omgeving van Toronto het meeste van u krijgt. Ik wil je laten zien hoeveel en ik kan liefhebben zonder te opereren vanuit een plaats van angst. Ik wil je laten zien hoe prachtig het leven kan zijn. Hoe gemakkelijk het elk moment kan wegdrijven en je alleen kan laten als je het niet toelaat.

Laat een reactie achter of email me Stewart achteruit applications@keephuman.com

In Service Aanbod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.