Hoe krijg je een goede nachtrust

Zwangerschapskussen

Als het bijna onmogelijk is om een goede nachtrust te krijgen, heb je er dan ooit aan gedacht om een zwangerschapskussen in de winkel te kopen? Dat zou kunnen, maar waarom? Een zwangerschapskussen is niet alleen oncomfortabel om op te slapen, het kan je ook schade berokkenen.

Om te beginnen, misschien krijgt u niet genoeg slaap. Slaap is van vitaal belang voor uw lichaam en uw gezondheid. Je lichaam heeft tijdens het eerste trimester acht uur ononderbroken slaap nodig om zich voor te bereiden op de zware eisen van het baren van kinderen. Weinig vrouwen halen dit; minder dan de helft van die vrouwen heeft het nodig. Als je moe bent, ben je moe. En als je moe genoeg bent, kun je ziek worden.

Er is ook de kwestie van “tintelingen” die nauw samenhangt met slaaptekort. Tintelingen zijn de reactie van het lichaam op het gebrek aan zuurstof. Dit kan snel optreden en kan worden veroorzaakt door een verkoudheid of zelfs een gewoon virus. Ook de hartslag en de bloeddruk kunnen stijgen door het gebrek aan zuurstof. Dit zijn risico’s waar je je bewust van moet zijn als je moeder bent.

Het zou dus goed zijn om een goede nachtrust te hebben om u het voordeel van een gezonde zwangerschap te geven. Uw slaap tijdens de zwangerschapskussen is belangrijk voor zowel u als uw baby. Volg deze slaaptips om de algemene gezondheid van u en uw baby te verbeteren.

1. Gebruik een elektrische kantelstoel. Ga nooit met samengeknepen benen staan of zitten, want daardoor blijft uw ruggengraat in een slechte stand staan, wat problemen kan veroorzaken voor uw onderrug en bekken. 2. Het is alleen gunstig voor twee personen om in een aangepaste of vlakke bewegingsstoel te zitten. Deze stoel is gemodelleerd naar een stoel die u helpt de lichaamsvorm van de vrouw te compenseren en geeft u de juiste ondersteuning die voor u nodig is.

2. Slaap altijd in een rechte houding, het ene been voor het andere, om te voorkomen dat uw rug verdraait.Ontspan uw en luister naar uw lichaam. Het voelt altijd beter om op uw rug te slapen, maar u moet uw lichaam eerst laten ontspannen; probeer het niet te forceren, anders blijft het misschien zo liggen.

3. Als u rugklachten hebt, kunt u een steun voor uw rug gebruiken, die u ook kan helpen beter te slapen. Slaap niet op uw buik. Het is het beste om uw lichaam en uw voeten zo te plaatsen dat u niet uw hele lichaam hoeft te draaien om te slapen.

4. Zorg ervoor dat u niet slaapt met kostbaarheden om uw nek, nekzakken, of andere leuke dingen. Dit kan uw evenwicht aantasten en een hoop andere onnodige problemen veroorzaken.

5. Verwerk je twee favoriete activiteiten, winkelen en eten, in één, om de stress te verminderen, want dat maakt je dag alleen maar minder plezierig.

Het is mogelijk om dezeokable stuff stiraulikes in je dagelijks leven te integreren en een leuke tijd te hebben met beide.

Wees goed voor jezelf. Je zou daar niet blijven zitten als je je al slecht voelt. Doe gewoon dingen die je leuk, rustgevend en ontspannend vindt. Je zult er versteld van staan hoe ontspannen je eigenlijk zult worden terwijl je ze doet. Het kan moeilijk zijn om te ontspannen na een vermoeiende dag, dus maak het jezelf gemakkelijk.

Als je toch bezig bent, maak dan een paar vrije avonden per week waarop je gewoon voor de TV kunt ontspannen met een kop kruidenthee en een van je favoriete boeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.