Hoe nagellak te onderhouden

Medische pedicure

 

 

 

 

 

Er zijn verschillende soorten voetpedicures die in de meeste medische praktijken voorkomen:

Nagels: Nagels zijn meestal uitwendig bevestigd en vereisen dus zeer efficiënte schuur- en uithardingstechnieken om de oorspronkelijke nagelvorm te herstellen op het moment van de reparatie. Het is absoluut noodzakelijk om nagellak op alle nagels te houden om de groei van bacteriën te voorkomen die leiden tot de groei van vuil of ziektekiemen op de nagels. Houd nagellak op alle nagels voor een gemakkelijke en snelle toepassing. Het verdient de voorkeur dat de nagels groeivrij worden gehouden voor een efficiënt en snel herstel.

Plastic nagels: Gebruik nagellak om lagen van zowel het glazuur als de nagellak te verwijderen. Nadat de nagellak is aangebracht, veegt u met een doekje de overtollige nagellak weg. Het is raadzaam om de blanke nagellak te beschermen, zodat de gecoate lichte stoffen niet naar buiten komen.

Frianne schoenen: Vrouwen kunnen voor het eerst frianne schoenen gebruiken om schuren en beschadiging van de zool te voorkomen. Omdat vrouwenvoeten door mannen anders worden gevormd, hebben zij speciale zorg nodig om ze schoon te houden. Het wordt noodzakelijk om speciale technieken te gebruiken om de voeten schoon te maken en te beschermen. U kunt beschermende doorzichtige schoenpoets aanbrengen om de voeten te beschermen met een speciale waterpoets pad.

Schaatsen: skikleding, sneeuwkleding en ijskleding zijn door schoenfabrikanten ontworpen om extra bescherming te bieden tegen voetletsel en bevriezing. Voor een gemakkelijke en snelle toepassing. Door uw voeten in een paar schaatsen en sneeuwlaarzen te steken, kunt u snel en comfortabel reageren.

Vrijgezellen schoenen: Ze zijn perfect voor mensen die het druk hebben op kantoor. Zorg ervoor dat de schoenen na het werk een diepe reiniging ondergaan. Voor een diepe reiniging 6 of meer keer.

Buitenschoenen: Als u naar een nieuw gebied reist en een buitenschoen nodig hebt. Het zal veel gemakkelijker zijn om voor de eerste keer outdoorschoenen te gebruiken. De outdoorschoenen zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen de harde wind die ze dag na dag voortdurend zullen wegjagen. Perfect voor sneeuw- en ijssporten en verschillende stijlen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.