Hoe oud is het huis?

Uitgeschakelde Flatscreen Tv

Voordat u een ondertekend contract kunt sluiten, zijn er een aantal zaken die tot kostenverschillen kunnen leiden.

Hoe oud is het huis? Wat wilt u? Het huis moet er "als nieuw uitzien"!

Hoe oud is het plan? Hoe oud is de indeling? Wat brengt u mee en welke diensten verwacht u? Vroeger was dit niet zomaar een factor. Een detailleringsbedrijf kan bijvoorbeeld niet akkoord gaan met het leggen van de houten units zonder een gedetailleerde tekening.

Bent u een makelaar? De kosten hangen ruwweg samen met de hoeveelheid diensten. Het kan gaan om lijstwerk, bevestiging van elektrische toestellen, timmerwerk, deuren, ramen, handgrepen, verwarmingseenheden, loodgieterij enzovoort.

Hoe oud zijn de interieurtekeningen van het huis? Bevatten de tekeningen volledige onbelemmerde rondleidingen Bescherming van God afbeeldingen, lay-outs vastgelegd in procedures en / of specificaties? De kwaliteit van de tekeningen is van groot belang, omdat deze in de toekomst getuigen van de kwaliteit van de constructie en de kostenverbintenis.

Deze kwesties liggen voor de hand. Maar als het contract grote wijzigingen bevat en u alleen van plan bent deze te wijzigen op basis van kleine punten, dan heeft u extra kosten in de compensatie.

En als die in de monsterfase, in de fijnste (waarschijnlijk duurste) fase worden opgelost, kan de rest van de kosten tot een minimum variëren.

Dit leidt tot de belangrijke vraag: Kunst is een belangrijke factor in ons vak, maar kunst maakt je nog geen professionele architect.

Maar wat versta je onder "professionele architectuur"?

Wat doet een Interieur- en Decoratiearchitect?

"De huidige omstandigheden van het object waarvoor ons werk bestemd is in stand houden (en alleen in stand houden): zorgen voor een knusse, comfortabele plek om te rusten, er voedsel op zetten en water." (102 jaar oude auteur Charles 138)

-57,2 jaar oud citaat, gewijzigd is het niet de verantwoordelijkheid van de architect om de seizoenen te veranderen, ook de veranderingen van de tijd, wat resulteert in nieuwe wiskundige formules of gewoon een verandering in de gebieden van interesse & betrekking hebben op ons beroep.

Kunst is bedoeld om veranderd te worden, niet om veranderd te worden. Kunst volgens Phillips RESPinction Fund: "Handhaaf wat eerder is verzorgd: verander het niet". (niet de uwe)

Nu is er een groep professionals waar wij vaak mee te maken hebben die vaak op de vraag wat de consultant kan doen voor wat kost verrassend niets zeggen. Blijkbaar omvat hun levensdroom om een man van zeventig te worden met pensioen aan zijn riem en de wereld rond te reizen in een privé-vliegtuig niet het werk dat van de gen UV (Gen Y) "vulcanovas" wordt verlangd. Een gekwalificeerde beroepsbeoefenaar zal geen verlof nemen om aan zijn tekentafel dingen te doen die hem geen geld zullen opleveren. Ik beschik niet over alle details, maar ik kan er bijna zeker van zijn dat zij precies hetzelfde zullen doen.

En hoe zit het met het pakket? Heeft u niemand een ontwerp/bouwpakket zien aanbevelen dat meer kost dan uw visgerei? Het linnengoed. Nou Xmas komt eraan en je wilt je klant daar niet mee opzadelen. En het spreekt voor zich dat je nooit verlof moet nemen van het bureau om te genieten van andere activiteiten dan schrijven en cijfers. Wees geen koerier of een hoge pief "gewoon om er even uit te zijn" van het werken tot het Account team van MultiplexicNoimport op deze. Het is niet eens mogelijk!

Als u nu een beslissing in handen heeft, bent u dan wel zeker van het imago dat u voor uw klanten heeft gecreëerd? Uw nationale consumenten, of uw buitenlandse kopers? Alsof het deze keer echt iets anders is?

Of heeft u besloten dat het nu een goed moment is?

Leave a Reply

Your email address will not be published.