Stress en Depressie

Burn out Eindhoven

 

 

 

 

Je voelt je moe. Je hebt concentratieproblemen. U raakt van streek of bent van streek. U hebt het gevoel overweldigd te worden, u kunt niet uitschakelen, uw geest zit vol zorgen en u kunt niet inschakelen. Je sluit je af van de echte wereld. U trekt zich terug van anderen. U begint anderen de schuld te geven. Je voelt je schuldig, of denkt dat je iets verkeerd hebt gedaan. U maakt zich zorgen over dingen die u niet kunt veranderen. Je voelt je eenzaam of nutteloos of over het algemeen onwel.

Burn-out herkennen

Burn-out is een gevoel van moe zijn, van overwerkt zijn en voelen of merken dat niemand ten volle waardeert wat het is dat je doet, wat je probeert te doen, of de omvang van je zorgen, beslommeringen en stress.

Te veel mentale energie. Wanneer je een burn-out ervaart, is je geest uitgeput en kun je niet meer uitschakelen. Je denkt misschien dat je het op eigen kracht wel volhoudt, maar emotioneel is je geest uitgeput. Je kunt het gevoel hebben dat je iets mist, maar je kunt het niet vinden.

Te veel fysieke energie. Je lichaam voelt afgemat en uitgeput aan. Je hebt moeite om je te concentreren, je voelt je slaperig. U kunt zich verward en uitgeput voelen en u kunt de eenvoudigste dingen niet gedaan krijgen. Je humeur is laag.

Burnout is mij overkomen

Ik weet dat dit een gevoel is dat je zou kunnen ervaren, dat de burn-out een ding was dat mij in het verleden is overkomen. Ooit in mijn puberjaren een rustige, Italiaanse moeder) en ze had veel aangename dingen in haar leven, maar haar geest was ook bezet met zorgen en beslommeringen, ze bracht zelden tijd door met haar familie, de verloren vrienden, de wereld in het algemeen. Ik vroeg haar eens hoe ze over zichzelf dacht of ze het aankon oud te worden, hoe ze met haar problemen kon omgaan en loslaten.

Een lange relatie en geen vaste relatie of vriendschap. Mijn vader stierf en mijn tante hield van mij maar haar drukke hectische leven en haar nieuwe echtgenoot die terugkwam op een leuke vakantie herinnerden haar eraan dat ze geen goede relatie konden hebben. Dit gevoel komt vaak voor en het kan heel belangrijk en bedreigend voelen voor je vrienden. Naar je familie en partner je geliefde. Je staat onder enorme stress en voelt je erg gefragmenteerd. Je bent vergeten dat je een mens bent als individu, en je staat onder stress.

Boosheid of het gevoel dat je je werk haat. Je werk is een obsessieve, moeilijke, afreagerende, zelfbeschadigende bezigheid geworden en je bent boos dat je dit jezelf aandoet. Of je houdt gewoon niet van je werk, het heeft geen interesse of geen waarde voor je en je bent boos dat zulke mensen en hun onaardige beroepspraktijken een factor worden in je leven en je werk.

Uw gezondheid en vitaliteit zijn aangetast. U bent veel lichter, fitter en hebt geen zin in extra vakanties, geen belangstelling voor andere drugs, alcohol of zelfs voedsel met als doel fitter en gezonder te worden zodat u verder kunt met uw levensmissie en -plicht. Met andere woorden je levensmotivatie en interesses gaan het raam uit. Dit maakt je (op de lange termijn) ongezond.

lees meer:

Holistic coach |

Coach Eindhoven |

Leave a Reply

Your email address will not be published.