The Power of colour

Heb je ooit gedacht dat er misschien meer in het leven was dan wat je nu ervaart? Dan is de mogelijkheid om kleurentherapie te gebruiken om je daarbij te helpen precies wat je zult krijgen.

Wat is de kracht van kleur? Het is de ster die helder schijnt in de duisternis, en toch is die duisternis nog aan de horizon. Het is de kleur die gevoelens van vrede opwekt temidden van onrust, en die altijd slechts een eenvoudige Tweelingen of Kreeft van je verwijderd is. Het is de kleur van het element lucht, die zachtjes waait in elk druk kantoor. Het is de kleur van spiritualiteit, of de verlichting, aan het einde van de reis. Het is de kleur van geld, het kan iemand veranderen van leeg naar rijk. Het is de kleur van succes.

De hele mensheid is het product van één enkel spectrum, dat van kleur, en uit deze ene enkele bron zijn wij allen voortgekomen. Dit ene zuivere licht, deze ene bron, gaat in ons allen om, kent geen grenzen en hoe groot of klein ook, alle schepselen die eigen zijn aan de planeet Aarde, de Zon, onze Maan en onze sterren, stralen hetzelfde uit over de kosmische integriteit heen. Elk van onze sterren is uit één bron geboren, en dus kan men aannemen dat, aangezien één zo'n ster uit één zo'n bron is geboren, dit voor allen zo zal zijn of tenminste voor elk deel van de schepping.

De energie voor alle bestaan wordt vastgehouden in deze schitterende gekleurde brug, deze alles doordringende energie door het hele universum. Elk wezen, schepsel of voorwerp, mineraal, dier of levend organisme, heeft zijn eigen specifieke kleur en dus ook zijn eigen specifieke energie, vibratie of frequentie. Een trilling is een vorm van energie. Het soort trilling of frequentie dat een wezen of voorwerp bezit, kan door de wetenschapper worden vastgesteld. Een hond, kat, paard, kikker, plant, steen of elke andere levende of niet-levende substantie heeft zijn eigen specifieke vibratie of frequentie.

Zo boven zo beneden, zo beneden zo boven. Een steen die in een meer wordt gegooid, produceert een bepaalde trilling, en ook een mens die fijngemalen is met regen, produceert een bepaalde trilling. Wanneer deze twee ingrediënten worden gecombineerd, produceren zij een 21e eeuwse samenleving en omgeving.

– De natuur produceert een steen, een organisme of een niet-levend lichaam.

– Mensen produceren een steen, een organisme of een niet-levend lichaam.

– Mensen en natuur vereren elkaar.

– Mensen produceren een steen, een organisme of een niet-levend lichaam.

– Mens en natuur werken samen om een steen, organisme of niet-levend lichaam te produceren.

Wens je je leven te veranderen naar een meer natuurlijke omgeving? Goed, want dat is wat je nu al doet. Neem kennis van de 7 stappen die in deel II en daarna worden genoemd en bedenk een ceremonie om de positieve vibraties in de 21e eeuw op te roepen.

– Begin met het zetten van je intentie of intentie om de positieve vibraties aan te trekken.

– Het creëren van een heilige ruimte in huis is een ander altaar dat je misschien in je tuin, op je erf of elders in je tuin wilt creëren.

– Steek een kaars aan, heb de bijbel of een speciaal boek bij je en gewijd aan dit doel.

– Kijk in het speciale boek, de heilige ruimte in huis als je er een hebt en ook een afbeelding van de specifieke geest die je aan het smeken bent.

– Als je klaar bent, ga dan in die heilige ruimte staan op een heel stille, natuurlijke en rustige plek en steek dan een kaars aan. Terwijl je de kaars aansteekt, identificeer je de soort geest die je aanroept – de mannelijke of de vrouwelijke. Visualiseer die geest en voel zijn aanwezigheid.

– Dan ben je klaar om je gebed te sturen.

– Haast je niet door dit deel, onthoud dat je je verzoekschrift richt aan het universum, de machtige, oneindige Geest, God, enz. Het kan lijken dat je petitie genegeerd gaat worden, maar blijf gewoon bidden en vragen tot je het antwoord ontvangt.

– Sluit je ogen als je klaar bent en begin de positieve energie die je hebt uitgezonden te absorberen.

– Giet het water af en gooi de kaars weg als je klaar bent.

– Neem de tijd om na te denken over wat de geest zei die je hebt gehoord. Schrijf het op papier of zelfs als je geen woord of symbool hebt ontvangen.

– Maak een symbool dat die geest voorstelt als een dier, zoals een hond, een rots, een wolkformatie, boom, kristal of wat je maar wilt

– Maak of kies een speciaal woord dat die geest voorstelt

– Zet deze woorden op een klein kaartje dat je bij je kunt dragen dat de geest vertegenwoordigt, zoals een speciale vervaagde of speciale steen, of vervaagde of gebroken hartvormige talisman of verouderde kaars, leren bedeltje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.