Wat zijn de verschillende soorten oefeningen?

Sportschool Tiel

 

 

 

 

 

Sportschool kom je overal tegen. Termen als “gymastiek”, “gymacademie”, “gymetrisch centrum”, “crossfit gym”, “aerobicsgym” en vele andere worden momenteel gebruikt. De term sportschool kan in verschillende landen een andere definitie hebben.

Een typische sportschool heeft meestal:

– een familiecentrum met de typische groepselementen zoals gewichten en hometrainers samen met een oefenvloer- een kleine tennisruimte of zelfs een racquetball-baan, als het een algemene sportzaal is- een boksring of achthoek om te sparren; dit is gewoonlijk om veiligheidsredenen en om stoten of trappen te voorkomen die ernstig schadelijk kunnen zijn- een schietbaan voor geweren en geweren; hiermee kan men van een veilige afstand lessen in afstandsvaardigheid schieten- een zwembad en/of een jachthaven om bij te komen; dit is gewoonlijk een onderdeel van het plan van het management en geen onderdeel van de missie van een liefdadigheidsinstelling

De meeste sportscholen zullen een vast schema hebben en zelfs een computer met een kalender van de trainingen erop afgedrukt en in hun kantoor hebben staan. Gymnastiektraining is in de meeste gevallen een sessie van een uur per dag en boksen/muay thai training minstens een paar keer per week. Gymnastiektraining zal zeer zelden buiten de week plaatsvinden en de meeste sportscholen zullen precies de les hebben die zij die dag willen geven. Gymnastieklessen worden gegeven, of moeten worden gegeven, in de lijn van het begin van de grading en de competitie en daarom moet men elke dag twee keer invallen en lesgeven.

Gymnastiekkleding moet comfortabel zitten en toch, goed, passen. Gymnastiek uitrusting omvat: shorts, broek, gympen, kostuums, schoenen, bril of zonnebril en een sport-bh of een sport-compress; gymnastiekschoenen zijn de gespecialiseerde schoenen om te voorkomen dat men uitglijdt en valt. U hebt misschien alle gymnastiekbewegingen op televisie of zelfs live gezien. U kunt zelfs een gymnastiekgebeurtenis gezien hebben die levend wordt uitgevoerd en zich afgevraagd hebben over wat de individuen aan het doen waren en of het een stunt of een voorstelling was. Alle gymnastiekbewegingen en zelfs de gehele voorstelling moeten in concurrentie worden beoefend alvorens in daadwerkelijke voorstelling worden gebruikt.

Alle gymnastische bewegingen zoals de handstand push up, de radslagen, de voeten naar handstand, boom handstand, recht lichaam, straddles, voorwaartse rollen, cartwheels, handstanden, insistance, butterfly, straddle, high stepping, walk over, cartwheels, round off, en de lopende combinaties van de genoemde items gedaan tal van keren moet fysiek worden uitgevoerd zo goed als met succes als niet de gymnast te verwonden bij de poging. Als er op enig moment getwijfeld wordt aan de veiligheid van een bepaalde beweging of een combinatie, dan is de coach degene die dat moet doen.

Competitie is per definitie een assortiment van wat “stunts” wordt genoemd. De coach moet voortdurend beslissen hoe zijn of haar curriculum te ontwerpen volgens welk niveau en welke rang de gymnast is vereist om te concurreren op en het specifieke doel wordt ingesteld voor de concurrentie. Meestal zult u merken dat de gymnastiekcoach ook de coach is van het dans- of muziekstuk waarin wordt geturnd, zodat er een communicatieve relatie ontstaat. Bovendien, gymnastiek is een teamsport en muziek isizzard,-cersband; dus tot oprichting van een gecoördineerd team.

U zult misschien verbaasd zijn te weten dat gymnastiek training omvat in bijna elke sport die bestaat door er aan deel te nemen; boogschieten, honkbal, basketbal, tennis, zwemmen, hardlopen, badminton, zwemvormen, gymnastiek, voetbal, voetbal. Gymnastiek omvat bijna elke andere sport die gemeenschappelijk is, en het zou een term zo breed en divers net als honkbal of basketbal kunnen definiëren.

De betrekkelijk recente ontwikkeling van sportscholen die lessen aanbieden in aërobische fitness, krachttraining, lenigheidstraining en fitness is werkelijk een buitengewone ontwikkeling en geeft een heel leerzame ervaring. Het is echt leuk om dingen te leren zoals dansen of gitaarspelen met je eigen pasjes of zingen als je het opneemt. Functionele fitness is daar heel heilzaam in en komt dus direct de gezondheid ten goede [http://www.usatsodynamik.com/ Optimize_ Fitness.html]. Werkend vanaf de vloer, voert men een push up uit, een walk over, vervolgens een butterfly, en enz. Het materiaal dat wordt gebruikt bij het maken van een dergelijke oefeningsregime omvat meestal oefeningsapparatuur en/of een barbell.

Personal trainer – Body builder Pat Angeles, momenteel een van de enige personal trainers in de V.S., gelooft in een één op één relatie. Alle bovengenoemde vormen van oefeningen worden gebruikt samen met functionele bewegingen. De bewegingen worden rechtstreeks in elke spiergroep geprogrammeerd, en het doel van de body builder, met de steun van Pat Angeles, is de kracht en spiermassa te verbeteren en te vergroten naarmate het lichaam dichter bij functionele kracht komt.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.