7 tips voor succes met coachen

energie coach

Een eenvoudige en robuuste manier om een coach te beschrijven is een persoon die mensen creà “ert en resultaten en gedragsverandering optelt. Bepaalde teams van werknemers werken beter samen dan in afzondering. Integriteit is waar het bij een goede Coach Roosendaal om draait. En het is ook een eigenschap die tot de topprioriteiten van elke cliënt moet behoren.

Een persoonlijke professionele relatie met de leider is het uitgangspunt van elke coaching. Zelfs als u uw potentieel vooraf met anderen hebt getest, is het de relatie met de leider die als uitgangspunt van elke coaching dient.

Een eerste benadering van overeenkomende kleuren zal altijd uitnodigen tot lof! Wanneer mensen weten dat ze op u kunnen rekenen en dat u echt moeite doet om voor hen te zorgen, zijn ze altijd gelukkig. En wanneer u hen gelukkig maakt, zijn ze geneigd naar u te luisteren.

Iedereen die u aan de telefoon ontmoet, merkt de echte kwaliteit van u op. En deze echte kwaliteit wordt waargenomen door de kwaliteit van uw persoonlijkheid, de vriendelijkheid met wie u ontmoet en de kalmte waarmee u zich gedraagt.

Probeer elke dag in de spiegel te kijken en merk op hoe u op anderen overkomt. Soms zijn het de meest onbelangrijke dingen die anderen over het hoofd zien. Hun negatieve perceptie leidt tot een negatieve impact in hun perceptie van u.

Coaching is nog steeds eenYoung professional’s wedijveren voor erkenning. Als je niet tegen je huidige status kunt, moet je niet coachen. Met de uitdaging, komt grote beloning. Door de beste in de business te zijn, kan je meer business aantrekken. Mensen beschadigen hun bedrijfsimago niet door $5.000 schoenen, $10.000 pak, $1000 rekening of $40.000 salaris. Veel schade wordt aangericht door hoe u zich gedraagt. Ontwikkel een imago dat u verdient te hebben. Het is uw zaak om het te onderhouden en het is uw plicht om erin te investeren.

7 tips voor coachingsucces

1. Ken uw eigen sterktes en zwaktes. Dit is het begin van zelfvertrouwen. De meeste coaches zijn erg slecht in zelfkennis. We moeten onze sterktes en zwaktes bestuderen. Daar is niets mis mee. Het toont bewustzijn en doet je beseffen wat je te bieden hebt. Een gesloten mentaliteit leidt tot verouderde vaardigheden. Er is altijd tijd voor introspectie.

2. Ontwikkel spreekvaardigheid in het openbaar. Spreken in het openbaar is een vaardigheid die verbeterd moet worden door dagelijkse oefening. Je moet in staat zijn om je vaardigheden elke dag aan te scherpen. Onthoud elke “U bent” uitspraak die u opschrijft in een notitieboekje. Je bent een merk en je gaat nergens heen.

3. Herprogrammeer je hersenen. Door de consolidatie in de redactiekamer worden je hersens steeds kleiner. Je moet wat losse eindjes wegknippen en herschrijven zodat je relevant blijft. Dit is een verlangen dat ik associeer met veel coaches die een dunne huid hebben. Als u geen aandacht krijgt, stuur dan een sms’je naar uw scrubs.

4. Zoek een mentor die al succes heeft. Soms kun je een glimp opvangen van iets wat je beter kunt doen. Word haar Purser, oké!

5. Als je niet coacht, wees dan de coach. Te veel mensen wachten om een telefoontje te beantwoorden of iemand te hebben die hen vertelt wat ze moeten doen. Stop daarmee! Het is druk werk. Als er één ding is dat ik meer haat dan anderen horen klagen, dan is het wel de “ching chicleder” die je vertelt wat je moet doen en wanneer je het moet doen. Als je hem niet zegt op te houden, krijg je het druk met je gewone zaken en weet hij niets van de coaching.

6. Probeer de juiste mensen op te volgen. Pak de telefoon en vraag wat ze aan het doen zijn. Ga achter de computer en zoek uit wat de experts doen. Volg hen.

7. Als u niet coacht, wees dan de expert. Je bent verplicht. Mensen huren de hele tijd experts in. Kijk eens rond hoeveel thuisbasis bedrijven er zijn. Dokters, advocaten, accountant, L Hadoy, dat is een behoorlijk goede lijst om in te staan. Eigenlijk zal elke persoon met de gemeenschappelijke menselijke vaardigheid van ontevredenheid waarschijnlijk uw aanbod waarderen om hen te helpen hun werksituatie te verbeteren. Tevredenheid en certificering zou uw mantra moeten zijn.

8. U hoeft het niet allemaal zelf te doen. Een ander idee is om een contract te sluiten met een medische transcriptieservice om veel van het werk voor u te doen. U hoeft alleen maar de opdrachten uit te voeren die u worden toegezonden. Dergelijke uitbestedingsmogelijkheden zijn momenteel beschikbaar tegen een vergoeding. Als je dit wilt proberen, zorg er dan voor dat je alle best beoordeelde medische transcriptieservicesites zoals Helium bekijkt, omdat ze worden gerund door mensen die het systeem al veel hebben gebruikt en getest.

9. Zet uw mobiele telefoon uit tijdens vergaderingen. Of beter nog, neem de telefoon niet op als je het gesprek niet echt kunt horen. Het leidt af en laat zien dat u niet in staat bent een normaal gesprek te voeren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.