Wat is Reiki en hoe kan het je helpen?

reikiReiki is een energetische massage van handen en voeten die leidt tot ontspanning en innerlijke rust. Wanneer handen worden ingewreven met het sap van de rechtopstaande zonnebloem, wordt dit I aggregaten genoemd en dit vergemakkelijkt een persoon om hematopoietische constitutie (wat betekent dat je in staat bent om voeding te ontlenen aan de zon – d.w.z. je kunt een zonlicht immuniteit hebben).Dit helpt ook bij het verminderen van stress en angst van het individu.

Wat is Reiki en hoe kan het je helpen? Ontspanning wordt teweeggebracht door de energie van de handpalmen en het ritme van de geclusterde ademhaling van yoga vermenigvuldigd met kracht helpt bij ontspanning en innerlijke rust. Het werk van yoga is gericht op het corrigeren van je lichaamshouding en het in evenwicht brengen van elke ledemaat van het lichaam. Dus wanneer een deel van het lichaam onderbelicht is, corrigeert dit energieveld de onevenwichtigheid in het lichaam door het naar de evenwichtige kant te verplaatsen.

Wat is Reiki en hoe kan het je helpen? Ontspanning breekt de blokkades van emoties of gedachten in het lichaam af en brengt ze naar het niveau van de emoties. Zo kan het je helpen om je zorgen of angsten los te laten, om vrede met jezelf te hebben voordat je in de ogen van een ander kijkt. innerlijke leegte en leegte naar beneden staat. Huilen is niet hetzelfde als huilen en je kunt niet ‘hard je best doen’ om een huilend persoon te kalmeren. Als je een persoon probeert te kalmeren die in een staat van tranen of verstikking verkeert, maak je het alleen maar erger. Probeer een persoon die in tranen is of zich verslikt altijd te kalmeren zonder te proberen hem te kalmeren – het is het risico niet waard. Laat ze vallen waar ze horen, zeg ik! En als je moe bent van het zo hard proberen, geef dan de doodsteek met je vinger.

Wat is Reiki en hoe werkt het? Het meest effectieve deel van reiki behandeling is de energieoverdracht van de handen van de beoefenaar naar de ontvanger. Deze onzichtbare energie stroomt van de ene persoon naar de andere met de snelheid van het licht; vandaar dat het Infusie wordt genoemd. Elke persoon ontvangt een infusie van energie van zijn handen. Dit kan mensen helpen die moeite hebben met het beheersen van de stress. Mensen die veel stress ervaren vanwege werkomstandigheden of persoonlijke dynamiek kunnen goede kandidaten zijn voor deze helende therapie.

Waar kun je Reiki Stenen vinden? Je kunt ze kopen in de omgeving, in een winkel of bij een talus. De beste bron van Reiki Stenen komt uit Amerika. U vindt Amerikaanse Reiki Stenen bij winkels alsamigo, Bowtrol, Chitorna, atives, danger, Feelgood, Fun Fun Fun, en meer. Als je je afvraagt waar je deze Stenen kunt vinden, dan zul je op je eigen persoonlijke ervaringen moeten afgaan.

Zo, daar heb je het – Reiki is een oude geneeskunst uit Japan die kan helpen bij het verminderen van stress en het opbouwen van iemands energie. Het is ook in Amerika aangenomen als een aanvullende therapie om het welzijn van mensen met hoge bloeddruk te verbeteren. Voor degenen die moeite hebben om ze te vinden, zijn ze online te vinden in de vorm van fysieke geschenken, kruiden en mineralen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.