Hoe kom je van de negatieve dingen in je leven af?

zelfvertrouwen

Laat me hier even een stapje terug doen. Zou je zeggen dat je een goed Zelfvertrouwen opbouwen
hebt? Denk je dat je trots kunt zijn als anderen je complimenteren en daadwerkelijk commentaar geven op je zelfverbetering?

Als je op beide vragen ja hebt geantwoord dan heb je geen persoonlijke ontwikkeling nodig die rekening houdt met je zelfvertrouwen. Je bent waarschijnlijk zelfverzekerder in het creëren van je eigen toekomst terwijl je bouwt aan je carrière omdat je gelooft dat je goed bent voor wat je doet. Als je door je zelfvertrouwen zelfverzekerd blijft in elke onderneming die je in een vlaag van enthousiasme onderneemt om het goed te doen, dan ben je al succesvol.

Laat me u nu één cruciale stap voorstellen die op zichzelf resultaten kan creëren als gevolg van de kennis die u op uw reis hebt opgedaan. Ontdek wat deze stap is, versterk je cultuur van zelfvertrouwen en vergroot je gevoel van eigenwaarde.

Llar eigenschappen van zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Waar te beginnen?

Heb je wel eens meegemaakt dat iemand je een compliment gaf? Denk er eens over na hoe ze belangrijke dingen over je zeggen die je echt waardeert en waar je niet “chagrijnig” voor hoeft te zijn. En als je de kans hebt, om in ieder geval de waarheid onder ogen te zien, geef dan aan jezelf toe dat je eigenlijk wel beter wilt worden. Ja, ik weet dat dit te eenvoudig lijkt, te zwak, en als gevolg daarvan tot een hoop “zelfhulp gedoe” praat, in plaats daarvan. In feite is het een stap voor stap aanpak door niet-directieve die gewoon ligt in de werkelijkheid en werkt.

Denk je dat het niet zo eenvoudig kan zijn?

Maak je geen zorgen. Het is zo eenvoudig om deze aanpak in werkelijkheid om te zetten door een stuk papier te nemen; een eenvoudig geschreven plan om je zelfbenadering te ontwikkelen en je andere kwaliteiten te veranderen die je manier van denken zouden kunnen belemmeren. Ja, het is zo eenvoudig! Zo simpel als het kan in de huidige maatschappij, we moeten de ware kracht ervan nog begrijpen. Maar toch, het werkt.

Om u eraan te herinneren:

BCrystalsFree EFT/Prayer Tools( deficientordinary music) preacher forcefully used just Recently for self-400 “Self-confidence”

Met dat gezegd, schrijven we nu voor een eenvoudige vraag,

Vandaag, wat is misschien je eigen hardste vijand?

Merkt u het ergens?

Heb je een of andere “conferentie” of “taak” die je doet denken dat je nooit iets heel belangrijks zou bereiken in je leven? Die stemmen in je hoofd die je terug willen brengen naar je “comfort zone” en je constant lastig vallen met angsten waardoor je je “eigenwaarde” verliest, het is je “zelfvertrouwen” dat die stemmen gemakkelijk de das om zou doen. Je weet wat ik bedoel… die rare, sinistere stemmen in je hoofd die dingen zeggen als, “Je kan het niet doen?”… “Wie ben jij om dat te doen?” …. enzovoort. En die stemmen worden luider en luider en aan het eind van de dag realiseer je je dat je alleen maar wilt roken of drinken om die stemmen te overstemmen. Je wilt dat ze weggaan.

Als we in die val lopen, doden we onszelf letterlijk weg van wat we willen bereiken. Dit veroorzaakt wanneer we onze eigen reis beginnen om de persoon te worden die we willen zijn.

Eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn vaardigheden en iedereen kan worden geleerd hoe ze te verwerven.

Als ik enig advies kan geven, dan is het de drang te weerstaan om te minimaliseren wat je niet bent. Er zijn te veel mensen die daar misbruik van hebben gemaakt en het is aan ons om dat te stoppen.

Concluderend, streef ernaar de negatieve dingen in je leven te ontdekken, aan te scherpen en weg te werken en vertrouw op je eigen kracht en zelfbeheersing om jezelf te vrijwaren van die negatieve dingen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.